Learn2speakdutch | basiscursus Nederlands

Nederlands voor gevorderden

Verdiepingscursus Nederlands | niveau B1 - B2

Je voelt je helemaal thuis in Nederland, bent lekker gesetteld en weet uitstekend je weg te vinden; maar je mist nét dat stukje verdieping. Met de verdiepingscursus voor gevorderden gaan we uiteraard meer in op de Nederlandse grammatica, woordenschat en uitspraak, maar je leert ook om inhoudelijk over onderzoeken, politieke standpunten en wetenschappelijke onderwerpen te discussiëren. Zo kun jij je nóg meer ontwikkelen om uiteindelijk je toekomstdroom te realiseren.

Nederlands leren voor gevorderden; de verdiepende stap

Door de vervolgcursus van Learn2speak Dutch kun je de Nederlandse taal inmiddels dromen, maar je wilt een verdiepende stap zetten op weg naar jouw leven in Nederland. Je wilt bijvoorbeeld hogerop in je baan, meediscussiëren over maatschappelijke onderwerpen of studeren aan de universiteit in Nederland. Je hebt veel waaromvragen en bent erg geïnteresseerd in de Nederlandse politiek, wetenschap en economie. Tijd om nóg een stapje verder te gaan en iedereen omver te blazen met jouw kennis en kunde!

Verdiepingscursus Nederlands

Ben je op zoek naar een Nederlandse cursus voor gevorderden om clear, easy and fast de verdiepingsslag te maken in de Nederlandse taal? Spreken de Nederlandse economie, wetenschap en politiek je ontzettend aan en wil je hier graag meer over weten? Dan is deze verdiepingscursus echt iets voor jou.

Verdiepingscursus Nederlands | niveau B1 - B2

Stavroula Papaspyridakou
Stavroula Papaspyridakou
verdiepingscursus

Toen ik uit Griekenland naar Nederland verhuisde, wilde ik Nederlands leren om te kunnen integreren in de samenleving en de levensstijl en de cultuur te leren kennen.  Daarnaast wilde ik Nederlands leren om meer kansen voor een baan te hebben. Na een paar pogingen met andere taalinstituten zocht ik uiteindelijk iemand die Grieks praat en hij/zij alles in het Grieks kan uitleggen.  Dus een vriend heeft me Learn2speak Dutch aanbevolen. Ik kende Learn2speak Dutch en Effie Alexiadou ook via internet en Facebook groepen!
Mijn vriend had helemaal gelijk! Effie was de perfecte keuze voor mij. Samen hebben we het moeilijkste niveaus bereikt. Zij heeft mij geholpen, met een eenvoudige en methodische manier om Nederlands snel te leren met privé- en groepslessen. Zij gebruikt praktische en heel nuttige boeken. Het tempo was perfect. Niet te langzaam, niet te snel. Als iemand werkt, kan hij de lessen gemakkelijk volgen.
En vooral is de docent top! Volledig getraind met een uitstekende kennis van het Nederlands! Heel behulpzaam, consistent en ondersteunend! Bonus extra: Effie werkt samen met docenten die het Nederlands als moedertaal hebben, met wie we het spreken oefenen. De perfecte combinatie!
In het begin vond ik spreken in het Nederlands en de syntaxis heel moeilijk, nu niet meer. Nu ben ik bijna vloeiend en ik kan kletsen met mijn Nederlandse collega's en bespreken over verschillende thema's. Ik kan praten met mijn arts, de leerkrachten van mijn zoon en met andere diensten.
Ik ben heel blij dat ik ben geslaagd en het B2-diploma NTt2 heb gehaald. Nu voel ik me zelfverzekerd om Nederlands overal te praten. Nu kan ik op meer vacatures solliciteren. Als je snel, gemakkelijk en goed Nederlands wilt leren, dan is Learn2speak Dutch de plek. Echt een aanrader!

Mandy Seitanidou
Mandy Seitanidou
verdiepingscursus

Ik wilde Nederlands leren omdat ik in Nederland woonde en studeerde. In de toekomst wil ik terug naar Nederland verhuizen en daar gaan werken. Een vriend die ik op de universiteit ontmoette, vertelde me over Learn2speak Dutch. Toen probeerde ik een online les via Facebook en ik vond het erg leuk. De docent is zo goed, erg vriendelijk en legt alles duidelijk uit. Het boek dat we gebruikten was erg goed, omdat het gaat over interessante dingen die alle buitenlanders in Nederland moeten weten. Het tempo was ook goed, en iedereen in onze groep hielp elkaar. In het begin was het moeilijkste om het Nederlandse accent te verstaan en Nederlands te spreken. Maar we luisterden in de les naar veel Nederlandse teksten en het werd makkelijker. Wonen in Nederland helpt ook, maar we moeten oefenen met spreken om zelfverzekerder te worden. Tegenwoordig gebruik ik het Nederlands om naar Nederlandse podcasts te luisteren. Misschien zal ik proberen mijn Nederlands te gebruiken om een nieuwe baan in Nederland te vinden.

Sofia Chatzopoulou
Sofia Chatzopoulou
verdiepingscursus

Ik wilde Nederlands leren want ik wil in Nederland blijven wonen en mijn dagelijkse leven makkelijker maken. Het is makkelijker om mijn belasting te doen, een koffie te bestellen maar ook met mijn collega's te praten. Ik heb Effie gevonden van Facebook. Ik zag dat heel veel mensen goed reviews voor haar hadden geschreven. Daarom koos ik Learn2speak Dutch. Ik heb de beste ervaring met de lessen. De docent legt uit in detail elke grammatica maar ook ieder woord dat ik niet kon begrijpen. Het tempo was heel geschikt voor mij en het boek is het best voor Nederlands leren maar ook om NT2 examens te doen. In het begin vond ik heel moeilijk de uitspraak van de woorden maar nu is het makkelijker met de hulp van mijn docenten. Ik gebruik Nederlands in mijn dagelijkse leven maar ook soms op mijn werk. Mijn dagelijkse communicatie is makkelijker geworden.

Fani Traikou
Fani Traikou
verdiepingscursus

Ik wilde Nederlands leren want ik woon en ik werk in Nederland. Het is heel belangrijk voor mij om Nederlands te begrijpen en spreken. Ik heb voor Learn2speak Dutch veel goede reacties op sociale media gelezen. Ik spraak met Effie aan de telefoon en ik voelde dat ze echt goed in haar werk is. De boeken van de lessen zijn nuttig en prettig. Effie and Myriam zijn kalme en geduldige personen. Ze probeerden ons op de beste manier te helpen. In het begin voelde ik dat grammatica van Nederlands heel moeilijk is. Ik zie nu dat veel dingen heel simpel zijn. Ik probeer Nederlands vaak te gebruiken. Ik spreek in de supermarkt, bij de gemeente of met mijn buren. Nederlanders waarderen als je probeert hun taal te spreken. Mijn top doel is om Nederlands te spreken en schrijven als ik spreek en schrijf  in het Engels. Mijn droom is om polyglot te zijn!

Sofia Grammatikopoulou
Sofia Grammatikopoulou
verdiepingscursus

Ik wilde Nederlands leren want ik woon permanent in Nederland en ik wilde de taal kunnen begrijpen! Ik vond Effie en Learn2speak Dutch in een advertentie op Facebook en een van je leerlingen vertelde me over haar! Mijn ervaring met de lessen was heel goed! Ik vond de manier van lesgeven leuk, de leraar is heel direct met haar studenten en het boek had oefeningen met een goede flow! Wat ik in het begin moeilijk vond, was de grammatica en dat ze soms ondersteboven uit het Grieks spreken! Nu gebruik ik elke dag Nederlands en kan ik beter met mijn collega´s communiceren!  Daar ben ik heel blij mee! Dankjewel Effie en Learn2speak Dutch!

Dimitris Vogiatzopoulos
Dimitris Vogiatzopoulos
verdiepingscursus

Ik wilde Nederlands leren om mijn wereld te vergroten en de Nederlandse cultuur beter te kunnen begrijpen.  Ik heb Effie gevonden via een Griekse groep in Facebook, zij had hele goede reviews van medecursisten. Tempo, boek en vooral de docent was echt super! Grammatica en zinsopbouw was voor mij echt moeilijk in het begin maar het gaat steeds beter. Ik maak gebruik van Nederlands in mijn dagelijkse leven, ik luister naar de radio en ik voel me meer geïntegreerd in de Nederlandse maatschappij.

Angela Reizi
Angela Reizi
verdiepingscursus

Ik wilde Nederlands leren omdat ik in Nederland kwam wonen. Ik geloof dat het leren van Nederlands mij een deel van het geheel gemakkelijker zal maken en mijn leven in Nederland aangenamer zal maken. Ik heb Effie gevonden via sociale media en verschillende groepen op Facebook. Ik heb voor haar gekozen omdat ik goede opmerkingen las en ik dacht dat het feit dat we allebei uit Griekenland komen het leren gemakkelijker zal maken. Mijn ervaring met de lessen is heel goed. Ik vond het boek ''de finale'' heel praktisch. Ik ben tevreden met het tempo en de docent. De docent heeft ervaring en kennis in het leren van Nederlands als tweede taal. In het begin vond ik de uitspraak moeilijk maar nu niet zo veel. Ik heb mijn diploma NT2-programma II gehaald en nu gebruik ik het Nederlands in mijn dagelijks leven maar ook op mijn werk.

Previous
Next

Waar ga je mee aan de slag?

Tijdens de verdiepingscursus Nederlands gaan we nóg een stapje verder met grammatica, woordenschat en uitspraak. Daarnaast gaan we meer in op wetenschappelijke, economische en politieke vraagstukken. Je leert in deze verdiepingscursus bijvoorbeeld:

  • je mening geven over wetenschappelijke onderwerpen;
  • presentaties geven over een onderzoek;
  • moeilijke teksten lezen;
  • interviews van wetenschappers volgen;
  • het landschap omschrijven;
  • de Nederlandse economie begrijpen;
  • de politiek volgen om te kunnen stemmen.

Waar kun je het toepassen?

De verdiepingscursus is voor gevorderde anderstaligen die mee willen praten over economische, wetenschappelijke en politieke onderwerpen.

De cursus brengt je op B2-niveau, waardoor je in staat bent om onderzoeken uit te voeren, te presenteren voor groot publiek en om te discussiëren over verschillende onderwerpen.

Deze cursus is essentieel wanneer je hogerop wilt komen in het bedrijf waar je werkt of wanneer je wilt gaan studeren aan de universiteit.

footer_vlag

Aanmelden verdiepingscursus

De cursusdagen zijn van 9.00 tot 11.15 uur of van 19.00 tot 21.15 uur en de lessen worden online gegeven. De verdiepingscursus duurt 20 lesweken + 2 bonusweken en wordt in groepsverband gegeven. Het is ook mogelijk om 1-op-1 cursus te volgen. Neem voor de mogelijkheden contact met me op.

De investering voor de verdiepingscursus Nederlands, niveau B1 - B2 is € 750. 

Je betaalt het volledige bedrag bij de start van de cursus.

Wil je individueel les volgen? Dat kan! De kosten zijn dan € 65 per lesuur.