Team Learn2speak Dutch
Team Learn2speak Dutch

Maak kennis met het team

Het team van Learn2speak Dutch is een gepassioneerde groep van taaldocenten met een warm hart voor lesgeven. Met een diverse achtergrond en expertise zorgen ze voor een fijne leeromgeving voor iedereen. Samen werken ze enthousiast aan het helpen van expats om hun Nederlandse taalvaardigheid te ontwikkelen. Maak kennis met onze taaldocenten.

Angela Reizi | Team Learn2speak Dutch

Angela Reizi

Angela is een voormalig student van Learn2speak Dutch en daardoor kent ze onze visie en aanpak als geen ander. Deze kennis zet ze nu in om anderen te helpen. Als lerares bij Learn2speak Dutch brengt ze haar passie voor onderwijs en taal over naar onze Griekse cursisten, waarbij ze hen ondersteunt bij de basiscursus.

Angela heeft al ervaring met het lesgeven, want ze staat op een Nederlandse basisschool voor de klas als klassenassistente Deze fijne docente staat altijd klaar om onze cursisten te helpen en is een geweldige bron van motivatie. Haar vriendelijke en geduldige benadering moedigt anderen aan om de Nederlandse taal zo goed mogelijk onder de knie te krijgen.

Monique Lapré | Team Learn2speak Dutch

Monique Lapré

Monique is een ervaren en geduldige Nederlandse docente met Grieks als tweede taal. Haar ruim 35-jarig huwelijk met een Griekse man geeft haar een bijzonder inzicht in zowel de Nederlandse als de Griekse cultuur. Door haar eigen ervaring met het leren van Grieks, begrijpt ze als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om op latere leeftijd een tweede taal te leren.

Met een schat aan ervaring in het lesgeven, heeft Monique velen geholpen om de Nederlandse taal te beheersen. Haar geduldige en ondersteunende benadering zorgt ervoor dat haar studenten zich op hun gemak voelen terwijl ze zich verdiepen in de Nederlandse taal. Bovendien spreekt Monique zowel Engels als Grieks als tweede taal, waardoor ze een inclusieve leeromgeving creëert voor expats.

Miriam Egas | Team Learn2speak Dutch

Miriam Egas

Miriam is een gepassioneerde en gecertificeerde docente bij Learn2speak Dutch. Vol enthousiasme ontvangt ze de expats en ondersteunt ze hen bij het ontwikkelen van hun Nederlandse taalvaardigheid. Een leuk weetje: Miriam en Effie hebben samen gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als NT2 docent. Tegenwoordig werken ze als collega’s samen bij Learn2speak Dutch.

Omdat Nederlands de moedertaal van Miriam is, is ze een waardevolle mentor als het gaat om spreekvaardigheid en klanken. Ze zorgt ervoor dat haar studenten zich op hun gemak voelen tijdens het oefenen van mondelinge communicatie, en moedigt hen aan om hun spreekvaardigheid te ontwikkelen en te verfijnen.